Flyttedag…

Bloggen “Aktuelt” har alle dage været det mest læste på mit gamle website ulnits.dk. Blandt mere end 700 artikler, 3.000 notitser og 2.000 fotos.

I mit hjertes godhed tænkte jeg, at mange læsere nok ville synes om at have samlet alle notitser fra “Aktuelt” på websitet ulnits.dk på et let tilgængeligt og dedikeret mobilsite.

Derfor oprettede jeg bloggen steenulnits.wordpress. com, som du befinder dig på lige nu. Mange benyttede den, men hurtigt opstod der lidt forvirring om, hvor hvad egentlig stod.

Jeg har derfor besluttet at lukke steenulnits.wordpress.com ned igen og samle alle aktiviteterne på det oprindelige website, som i mellemtiden er blevet indekseret ned til mindste notits.

Derfor har det aldrig været lettere at finde rundt på www.ulnits.dk/aktuelt, end det er nu.

Håber, vi også fremover mødes dér!

Steen Ulnits

Advertisements

Published by

steenulnits

Fiskeribiolog, cand. scient fra Århus Universitet. Engageret i vort miljø og bekymret for vor fremtid. Berejst med flere end 65 besøgte lande. Engageret lystfisker med en svag hang til at kaste fluer over krystalklare vande. Rutineret fotograf med tusindvis af fotos publiceret i bøger, blade og aviser. Erfaren forfatter med 25 trykte bøger udgivet på forlag som Gyldendal og Gad. Dertil 20 e-bøger klar til download.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s